top of page

Splošni pogoji

Za dostop do in uporabo spletne strani www.pipus.si ter informacij, gradiv in storitev, ki so na voljo preko spletnega mesta www.pipus.si, veljajo pogoji uporabe spletnega mesta www.pipus.si (Odvetništva Prus Pipuš).

Informacije na spletnem mestu www.pipus.si, so izključno informativne narave. Odvetniška pisarna Prus Pipuš si prizadeva, da so obvestila na spletnem mestu pravilna, ažurna in kakovostna, vendar ne prevzema nobene odgovornosti, da so te informacije dejansko popolne, vsebinsko pravilne in ažurne.

Spletno mesto www.pipus.si je izključna last Odvetništva Prus Pipuš.

Spletno mesto www.pipus.si vsebuje vsebine, ki so zaščitena s pravicami intelektualne lastnine vključno z avtorskimi pravicami in znamkami, vključno z imenom » Odvetništvo Prus Pipuš. Gradiva, zaščitena s pravicami intelektualne lastnine, vključujejo oblikovanje, izdelavo, videz, izgled, grafiko, fotografije, slike, članke, zgodbe in druga gradiva, ki so na voljo na spletnem mestu www.pipus.si.

Razmnoževanje vsebine ali dela spletnega mesta na kakršenkoli način je prepovedano. Preslikava ali posredovanje dela ali celotne vsebine spletnega mesta tretji osebi ni dovoljeno.

Ta stran uporablja piškotke -kratko besedilo, ki ga spletna stran ob tvojem obisku pošlje brskalniku, da zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Tako te spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o tvojem obisku in omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev in zagotovijo anonimne podatke o sledenju z aplikacijami, kot so Google Analytics. Brskanje po naši spletni strani s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše. Z uporabo spletne strani soglašate z zbiranjem piškotkov in obdelavo teh.

Podatki, ki jih boste vpisali na spletnem mestu, so nam poslani preko spleta v nezaščiteni elektronski obliki, zato so lahko na razpolago tudi tretjim osebam. Zaradi varovanja Vaše identitete in zasebnosti ne vpisujte osebnih podatkov, za katere ne želite, da so razkriti.

Z vstopom na spletno mesto www.pipus.si soglašate, da ste s temi pogoji uporabe seznanjeni ter da se z njimi strinjate.

 

Lep pozdrav,

Odvetnik Peter Prus Pipuš,
Odvetništvo Prus - Pipuš,
Vurnikova ul.2
1000 Ljubljana
SI- SLOVENIJA
odvetnik.pipus@gmail.com
http://www.pipus.si
0641 25 539

bottom of page